Heidi

Personal Trainer, Ammattivalmentaja

Urheilu on näytellyt suurta roolia Heidin elämässä.

"Olen urheillut lapsesta saakka ja ollut kaikki kouluasteet sekä rippikoulun liikunta­painotteisissa ryhmissä. Pelasin parikymmentä vuotta ringetteä aina Suomen ja Kanadan mestariksi asti. Aktiiviurani jälkeen lähdin liikunnan­ohjauksen maailmaan ja sille tielle olen jäänyt." Heidi aloittaa.

"Yksilöasikkaideni lisäksi olen viimeisen muutaman vuoden toiminut valmentajana ringeten SM-sarjassa." Urheiluvalmennus onkin vienyt Heidin totaalisesti mukanaan. "Kaikissa meissä asuu sisällä pieni urheilija ja taistelija, jonka siivittäminen omilleen on jokaisen valmentajan suuri palkinto rakkaasta työstä."

Miten ammattitaito pysyy yllä?

"Kehitän itseäni jatkuvasti lukemalla ja seuraamalla PT-alaa eri kanavista. Käyn koulutuksissa säännöl­lisesti ja seuraavana listalla onkin (urheilupuolen) Valmentajan ammattitutkinto." Heidi hehkuttaa. "Jokainen koulutus, ammentaa motivaatiota ja ammattitaitoa. Käyn paljon keskusteluja kollegoideni kanssa, jonka lisäksi jokainen asiakas ja urheilija antaa jotain, mikä innostaa sekä ruokkii paloa. Erilaisuus on rikkaus ja itselleni mahdollisimman kirjava asiakaskunta tuo suurinta motivaatiota."

Minkä ikäisten asiakkaiden kanssa harjoitellaan?

"Lasten ohjaaminen antaa syvempää tarkoitusta työlle, mutta mikään ikäryhmä ei ole toista tärkeämpi. Aloitimme viime keväänä senioriryhmän, jonka jumppareita ei voi kuin ihailla. Joku rohkeni salille ensimmäistä kertaa, toinen vuosien tauon jälkeen. Liikkeet tulivat tutuiksi, kunto karttui ja monet aidosti ystävys­tyivät.", Heidi kertoo viime vuonna ensimmäistä kertaa kuntosalilla järjestetyistä teemapäivistä alueen senioreille.

Yhdessä kohti parempaa ja kokonais­valtaista elämää

"Ymmärrän trendejä, mutta haluan itse toimia tutkitun tiedon valossa ja kannustaa itsensä kehittämiseen maalaisjärjellä. Pitkä­jänteisyyttä ja progressiivisuutta ei voita yksikään pikavippi, eikä valmentaja pysty tekemään työtä valmennettavan puolesta, vaikka välillä haluaisikin. Motivaatio ei valitettavasti ole ikuista, mutta itselle lupaamisen sekä oman terveyden ja hyvin­voinnin priorisoinnin tulisi olla. Valmentaja
ymmärtää ja tsemppaa vaikeina hetkinä, mutta auttaa lisäämään puita uuniin silloin, kun asiakas on jo 'tulessa'."

"Terveysliikunta ja urheilutaustaiset ovat ominta alaani", Heidi päättää.

Heidi Petrell

Personal Trainer, Ammattivalmentaja
petrell.heidi@gmail.com

Hanna Viertiö-Oja

Yrittäjä, Personal Trainer, tekniikan tohtori
hanna@move4life.fi

Tutustu Hannaan ›

Tervetuloa treenaamaan!

Asiakaspalvelun aukioloajat

  • Maanantai: 16 - 19
  • Keskiviikko: 15 - 18
  • Torstai: 16 - 18
  • Perjantai: 11 - 13

Palvelemme myös etänä: hanna@move4life.fi ja p. 040 504 8522

Soita