PT-valmennus

Tervetuloa personal trainer -valmennukseen Move4Lifeen! Alta voit lukea asiakkaittemme kokemuksista sekä kuvaukset valmennuksistamme:

  • Kuntosali
  • Lifestyle
  • Fysiikka
  • Ravinto

Personal trainer Vantaa

Personal trainerimme on alan vahva ammattilainen. PT huomioi tarpeesi ja auttaa sinua pää­määrä­tietoiseen ja säännölliseen harjoitteluun. Personal trainereiden avulla lisäät motivaatiotasi ja kasvatat tyytyväi­syyttä sekä luottamusta tekemiseesi, olkoon se sitten kunnon kohotus, painonpudotus tai vaikka maratonille valmistautuminen.

"Olin kuullut hyvää salista, kodikas, lämminhenkinen ja ammattilaiset töissä. Itse käytin alkuun PT:tä ja se oli hyvä startti saliharjoittelun aloittamiseen."

Kokeneena harjoittelijana saatat puolestaan kaivata uutta potkua, tehoa tai vaihtelua tuttuun tekemiseen. Personal trainerimme kannustaa ja auttaa sinut tavoitteisiisi. Kaiken lisäksi harjoittelu personal trainerin kanssa on hauskaa. Alat voida paremmin, mikä näkyy myös arjen askareissa.

Ota yhteyttä »

Personal Trainer -yksilö­valmennus

"En ollut käynyt salilla aiemmin, joten otin alkuun PT-ohjausta. Nyt myös oma asenne saliharjoittelua kohtaan on muuttunut ja salilla onkin kiva käydä. Voimaa on tullut rutkasti lisää ja kunto
kohentunut."

Tutustu allaoleviin valmennuksiimme. PT on tukenasi kuntoilun aloittamisessa, oman kuntosali­urheilun kehit­tämisessä ja kaikessa, mikä liittyy hyvän elämän saavutta­miseen painon pudottamisesta kehon liikeratojen parantamiseen.

Jos tarvitset lisää potkua ja motivoitumista harjoittelemiseen, sinun kannattaa varata tapaaminen yksilövalmennukseen. Saat vinkkejä sekä neuvoja entistä parempaan treenaamiseen, minkä lisäksi voit kysyä personal trainereiltamme mitä tahansa harjoitteluusi liittyviä kysymyksiä. Ravintovalmennus auttaa pitkän tähtäimen painonhallintaan. 

Ota yhteyttä »

Personal trainer -valmennukset

Kuntosali-, Lifestyle- ja Fysiikkavalmennuksemme sisältävät aina saliohjelman tarpeittesi mukaan.

Lifestyle- ja Ravintovalmennukset sisältävät ravinto-ohjauksen.

Kuntosali

Kuntosalivalmennus

Kuntosalivalmennuksessa tavoite on keskeisesti lihaskunnon ja kuntosalilla suoritettavien liikkeiden tekniikoiden kehittämisessä.

Haluat haastaa itseäsi ja kehittyä progressiivisesti kohti vaativampia tavoitteita. Tarvitset päivittyvän ohjelman joka antaa kehollesi tarkoituksenmukaisesti uusia ärsykkeitä. Mikä on sopiva kuorma, kuinka monta toistoa teen sarjaa kohti? Tämä riippuu tavoitteestasi: Haluatko kehittää lihaskestävyyttä tai maksimivoimaa? Ehkä harrastat lajia jossa tarvitaan  räjähtävää voimaa? Haluat ymmärtää mihin lihasryhmiin harjoitukset vaikuttavat; miten teet harjoitukset mahdollisimman tehokkaasti, miten kehittäisit juuri tiettyjä lihasryhmiä. 

Saatat myös olla ensi kertaa kuntosalilla, ja haluat oppia oikeat tekniikat heti alkuun jotta harjoittelusi on tehokasta ja turvallista. 

 Tapaamisia   €/kerta   €/paketti 
4 74 296
8 72 576
12 70 840
16 68 1088

TARJOUS Ensimmäinen ohjelmani 49 €.

Lifestyle

Liikunta- ja ravintovalmennus

Suunnittelemme yhdessä miten sovitamme sinulle mieleisen liikunnan osaksi arkeasi ja säädämme ravitsemuksen sekä palautumisen/levon siten että hyvinvoinnillesi tärkeät komponentit ovat tasapainossa.

Valmennus sisältää tarpeittesi mukaan suunnitellun liikuntaohjelman jota päivitetään siten että kehosi saa uusia ärsykkeitä kehittyäkseen. Sinulle mieleisistä liikuntavaihtoehdoista rakennetaan toimiva kokonaisuus.

Ravinto-ohjaus lähtee liikkeelle omista ruokailutottumuksistasi. Pidät muutaman päivän ajan ruokapäiväkirjaa, jonka pohjalta suunnittelemme yhdessä ruokavalioosi tarvittavia korjauksia jotka sinun on helppo toteuttaa tutuilla ja mieleisillä ruoka-aineilla. Jos tavoitteenasi on pudottaa painoa, ohjaamme ruokavalioon ja liikuntaohjelmaan joiden avulla tavoite saavutetaan rauhallisesti ja hallitusti jolloin päädytään pysyviin tuloksiin.

    Tapaamisia   €/kerta    €/paketti 
4 74 296
8 72 576
12 70 840
16 68 1088

TARJOUS Ensimmäinen ohjelmani 49 €.

TARJOUS Ravintostartti 49 €.

Fysiikka

Fysiikkavalmennus

Olet urheilija tai harrastat intensiivisesti jotakin lajia (esim. mailapelit, kori- tai jalkapallo, golf, tennis, juoksu jne.) ja tarvitset omaa lajiasi tukevaa lihaskunto- ja tekniikkatreeniä.

Haluat kokonaisvaltaisen ohjelman jossa lihaskunto- ja/tai kestävyystreenillä rakennetaan fysiikkaasi optimoimaan suorituskykysi omassa lajissasi, sekä vähennetään vammariskiä. Huomioidaan yksilölliset vahvuutesi ja kehityskohteesi treenin suunnittelussa. Sovitaan yhdessä pääkehityskohteet: miten kestävyys- ja voimaharjoitteet painottuvat; mitä lihasryhmiä, liikemalleja ja lihastyötapoja erityisesti harjoitellaan. Huomioidaan kokonaisohjelmoinnissa harjoittelukauden vaiheet. 

 Tapaamisia   €/kerta   €/paketti
4 74 296
8 72 576
12 70 840
16 68 1088

Ravinto

Ravintovalmennus

Ravintovalmennus voidaan toteuttaa tapaamisten sijaan osittain tai vaikka kokonaan etäyhteyden kautta, käyttämällä video- tai puhelinyhteyttä sekä sähköpostia.

Valmennus sisältää ravinto-ohjauksen joka lähtee liikkeelle omista ruokailutottumuksistasi. Pidät muutaman päivän ajan ruokapäiväkirjaa, jonka perusteella analysoimme mitä ravintoaineita (hillihydraatit, proteiinit, pehmeät/kovat rasvat,  kivennäisaineet ja vitamiinit) saat mahdollisesti liikaa ja mitä liian vähän virallisiin kansallisiin ravitsemussuosituksiin verrattuna. Laskennassa otamme huomioon pituutesi, painosi sekä liikuntatottumuksesi. Tulosten perusteella suunnittelemme yhdessä ruokavalioosi tarvittavia korjauksia jotka sinun on helppo toteuttaa tutuilla ja mieleisillä ruoka-aineilla. 

Jos tavoitteenasi on pudottaa painoa, ohjaamme ruokavalioon ja liikunta-ohjelmaan joiden avulla tavoite saavutetaan rauhallisen hallitusti ja päädytään pysyvään painonhallintaan. Ruokavalio-ohjauksemme perustuu virallisiin kansallisiin ravitsemussuosituksiin. 

 Tapaamisia   €/kerta  €/paketti 
4 74 296
8 72 576
12 70 840
16 68 1088

TARJOUS Ravintostartti 49 €.

Tervetuloa treenaamaan!

Asiakaspalvelun aukioloajat:

  • Maanantai 16:00 - 18:00
  • Tiistai 16:00 - 19:00
  • Keskiviikko 15:00 - 18:00
  • Torstai 16:00 - 19:00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. asiakaspalvelu on suljettu.

Palvelemme myös etänä: hanna@move4life.fi ja p. 040 504 8522