Hanna

Yrittäjä, Personal Trainer

Olen Hanna, yrittäjä ja Personal Trainer.

Kuntosalin nimi Move4Life on vanhimman tyttäreni keksimä. Se kuvaa minusta hyvin mitä liikunta antaa meille: saamme elämäniloa, voimaa ja toimintakykyä pitkälle elämään. Tavoitteeni on pitää salista hyvää huolta niin että sekä kroppa että mieli voivat sieltä tankata voimaa ja rentoutusta. Teen valmennusta ja ravinto-ohjausta lähtien liikkeelle asiakkaan tilanteesta ja toiveista.

Sen jälkeen kun aloitin salilla vuonna 2020, olen suunnitellut 101 jäsenellemme henkilökohtaisen harjoitteluohjelman. Tämä on huippukivaa, ja usein joudun myös opiskelemaan uutta. Kun asiakkaalla on erityistä liikkeenhallintaa vaativa harrastus, kuten vaikka lentopallo tai golf, minun tulee ottaa lajin biomekaniikka ja vaatimukset perusteellisesti haltuun jotta suunnittelemani ohjelma tukee harrastuksessa kehittymistä. Myös mahdolliset vammat on osattava huomioida oikein. Toinen huippujuttu työssäni on senioriryhmämme ohjaaminen. Minusta tuntuu että meillä on pääkaupunkiseudun energisimmät seniorit, kova meno joka keskiviikkoaamu.

Lähdin kouluttautumaan liikunta-alalle syventääkseni harrastuksiani, mutta huomasin että tämä olikin se juttu jota halusin tehdä täysillä. Olin viime vuosituhannella kouluttautunut tekniikan tohtoriksi ja ehtinyt työskennellä parikymmentä vuotta terveysteknologian tutkimuksen ja kehityksen parissa. Työ oli mielenkiintoista, mutta en juurikaan tavannut ihmisiä joita varten laitteita kehitimme. Nyt saan työskennellä ihmisten kanssa ja jakaa liikunnan ilon heidän kanssaan. Opin joka päivä uutta.

Uusia lempiharrastuksiani ovat juoksu ja hiihto. Juoksemisen aloitin viisi vuotta sitten, nyt takana on 11 puolimaratonia. Tykkään kovasti liikuntatapahtumista, ja olen myös hiihtänyt Finlandia-hiihdon lyhyen matkan pari kertaa. Uusi aluevaltaus on suunnitelmissa: ilmoittauduin Vantaa Triathlonille, ihan vaan kuntosarjaan jonka alkuosuudet aion vetää sammakkouinnilla ja vanhalla työmatkapyörälläni. Elämys tulee olemaan pääosassa, vauhdista ei niin väliä. 

Kuulen mielelläni uusia ideoita ja ajatuksia salin toiminnan kehittämiseksi: tule vaikka juttelemaan tai laita sähköpostia! Tärkeintä on että sali tarjoaa juuri sellaiset palvelut ja paketit joita asiakkaat tarvitsevat.

Hanna Viertiö-Oja

Yrittäjä, Personal Trainer APT, tekniikan tohtori
hanna@move4life.fi

Heidi Petrell

Personal Trainer
petrell.heidi@gmail.com

Tutustu Heidiin ›

Tervetuloa treenaamaan!

Asiakaspalvelun aukioloajat

  • Maanantai: 16 - 19
  • Keskiviikko: 16 - 19
  • Perjantai: 11 - 13

Palvelemme myös etänä: hanna@move4life.fi ja p. 040 504 8522

Soita