Kuntosali

Naapurinkuja 2, Vantaanlaakso, Vantaa

Jäsenyys helposti verkkokaupasta (sivun oikeassa ylänurkassa)

"Hyvät palvelut. Ihanaa, että Vantaan­laaksosta löytyy oma Sali!"

Tilamme ovat aina siistit ja viihtyisät. Meiltä löytyy harjoitus­laitteita monipuoliseen kuntoiluun ja treenaamiseen. Voit treenata painopakka­laitteilla tai harjoitella oman kehon painolla toiminnallisen harjoittelun alueella. Kehitä monipuolisesti fyysisen kuntosi eri osa-alueita: liikkuvuutta, kestävyyttä, koordinaatiota sekä lihastasapainoa.

Kuntosalillamme voit aina harjoitella vapaasti omien toiveidesi mukaan. Jos salikortin hankkiminen mietityttää, olet tervetullut kokeilemaan kunto­saliamme kerran veloituksetta päivystys­aikana (katso aukioloajat). Asiakaskuntamme koostuu nuorista saliharjoittelun aloittaneista kuntoilijoista, perheel­lisistä aikuisista sekä senioreista ja urheilijoista. Meille on jokaisen helppo tulla!

Ota yhteyttä ›

Tule treenaamaan kuntosalille

Miksi juuri sinun kannattaa tulla kuntosalille? Tavoittelet sitten ryhtiä, muotoa tai haluat vain voida paremmin, on kuntosalimme sinun paikkasi. Muistathan, että liikunta on myös pitkän iän ja hyvän terveyden salaisuus.

"Olin kuullut hyvää salista, kodikas, lämmin­henkinen ja ammattilaiset töissä. Itse käytin alkuun pt:tä ja se oli hyvä startti sali­harjoittelun aloittamiseen."

Kuntosalilla käyminen on oikeasti todella mukavaa - anna meidän näyttää se toteen. Tervetuloa kuntoilemaan Vantaalle!

Ota yhteyttä ›

Tervetuloa treenaamaan!

Asiakaspalvelun aukioloajat

  • Maanantai: 16 - 19
  • Keskiviikko: 16 - 19
  • Perjantai: 11 - 14

Palvelemme myös etänä: hanna@move4life.fi ja p. 040 504 8522

Soita