Kuntosali­palvelut senioreille

Säännöllisesti treenaavan keho on vahva vanhemmallakin iällä.

Ohjattu kuntosalitreeni keskiviikkoisin klo 11-12

Alkulämmittelyn jälkeen teemme kiertoharjoittelua kuntosalilaitteilla. Ohjaajamme Heidi ja Hanna opastavat laitteiden käytössä ja suoritustekniikassa. Laitteiden vastukset voi säätää jokaisen treenaajan omaa kuntotasoa vastaaviksi, joten treeni sopii kaikenkuntoisille. Ja lihasvoima kasvaa. Tervetuloa kokeilemaan olisiko tämä sinun juttusi!

Hinta: 27,50 € /kuukausi

Kuntosali­palvelut senioreille

Kuntoilun aloittaminen ei ole missään vaiheessa liian myöhäistä. Haluamme tuoda kuntosalin palvelut lähelle senioreita.

"Olen huomannut kuntoni kohonneen, jaksan kävellä kotimatkani ylämäen ylös vähemmällä huohotuksella, samoin voima on lisääntynyt."

Autamme sinua löytämään oikeat harjoitukset ja oikeat painot, jotta tekeminen ja kuntoilu on turvallista. Senioriliikunta antaa lisää virtaa arkeen ja auttaa sinua jaksamaan. Kuntosalin hyötyjä senioreille ovat mm:

  • kuntosalilla urheilu kehittää lihaskuntoa
  • kuntoilu ennaltaehkäisee monenlaisia vammoja ja pienentää loukkaan­tumisriskiä
  • tasapaino, voima ja liikkumiskyky pysyvät hyvällä mallilla

Meillä seniorit voivat harjoitella yksin tai ryhmissä. Personal trainerimme auttavat tarvittaessa oikeanlaisen saliohjelman löytämisessä ja turvallisen treenaamisen aloittamisessa. Käymme kanssasi läpi kuntosalin laitteet ja käytännöt, jotta sinulle olisi mahdollisimman vaivatonta ja mukavaa asioida sekä treenata kuntosalillamme.

"Harjoittelusta on tullut säännöllistä, mikä itsessään on jo minulle saavutus!"

Meillä saadaan seniorit vetreiksi, voimakkaiksi ja kehonsa hallitseviksi terveellisen elämän lähettiläiksi joiden kasvoilta paistaa onnistumisen ilo ja tyytyväisyys omiin terveellisiin valintoihin.

Ota yhteyttä ›

Ikääntyvän ihmisen liikkuminen on tärkeää

Ikäihmisten liikkuminen on erittäin tärkeää. Fyysisen kunnon ja olemuksen lisäksi henkinen puoli piristyy siinä, kun kehitystä tapahtuu. Yksin tai ryhmäliikuntana toteutettu liikkuminen ylläpitää ja kehittää kuntoa, virkistää kehoa ja mieltä sekä tarjoaa samalla mahdollisuuden tutustua muihin ihmisiin, joita kuntoilu kiinnostaa.

Meille jokainen asiakas on aina oma yksilönsä, mikä huomioidaan mm. henkilökohtaista kuntosali­ohjelmaa rakennettaessa. Ohjelman tulee ollae turvallinen ja omaa kuntoa kehittävä ja ylläpitävä. Meillä on oikeasti rentoa, kuten eräs asiakkaammekin sanoi: "Erittäin siisti ja mukava kuntosali, jossa kaiken kokoiset ja ikäiset voivat treenata."

Haluamme auttaa sinua elämään mahdollisimman hyvää ja terveellistä elämää. Voimme kertoa, että terveellinen elämä ja hyvä kunto on mahdollista saavuttaa. Joudumme kuitenkin varoittamaan, että ilman pientä työntekoa ja hikeä sitä ei kukaan pysty saavuttamaan. Kaikki edellä mainittu on kuitenkin sen arvoista, että jokainen meistä pystyy elämään hyvää ja terveellistä elämää pitkästä iästä huolimatta.

Ota yhteyttä ›

Tervetuloa treenaamaan!

Asiakaspalvelun aukioloajat

  • Maanantai: 16 - 19
  • Keskiviikko: 16 - 19
  • Perjantai: 11 - 14

Palvelemme myös etänä: hanna@move4life.fi ja p. 040 504 8522

Soita