Kokemuksia

Lue, miten asiakkaamme ovat onnistuneet saavuttamaan omat tavoitteensa.

Markku elämänsä kunnossa!

"Hygieniat ja tulokset kohdallaan: tänään nousi penkistä kumihanskat kädessä 90 kg eli suunnilleen oman painoni verran.

Kuntosalille astelin ensi kertaa elämässäni vaimon käskystä täytettyäni 60 v, ja järjestel­mällinen penkki­harjoittelu alkoi Heidin valmennuksessa 15.1.2020. On mahtavaa todeta, että nyt 63-vuotiaana oman elämän­kaareni fyysinen kunto on korkeammalla kuin koskaan nuorempana.

Ja matka jatkuu..." Markku on upea esimerkki siitä, kuinka liikunnan aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä eikä se varsinkaan ole koskaan turhaa.

Penkki­punnerrukseen keskittyminen ja tuloksen parantaminen oli tavoitteena. Saimme kymmenessä viikossa penkki­ennätyksen nousemaan 65 kilosta 90:en kiloon. Keskeistä näissä viikoissa on ollut toki fyysinen rasitus, mutta myös henkinen kasvu!

Me jatkamme edelleen ylpeinä valmennustamme!

Maria treenasi personoidulla ohjelmalla läpi raskausajan

Maria aloitti treenit pt:n kanssa keväällä 3 kuukauden pt-paketilla, jossa viikoittaiset tapaamiset toivat säännöl­lisyyttä harjoitteluun; tavoitteena oli että treenistä muodostuisi ”rutiini” arkeen. Tarkoituksena oli myös saada monipuolisuutta harjoitteluun, ja oppia uusia toiminnal­lisempia liikkeitä laitteilla treenaamisen sijaan.

Marian omin sanoin: ”Tykkään treenata kovilla painoilla ja niin, että tulee hiki. Sain iloisia uutisia, että olen raskaana. Halusin jatkaa koko raskauden ajan saliurheilua, toki omaa kehoa kuunnellen ja turvallisesti.

Tehtiin yhdessä pt:n kanssa syksyllä raskausajan treeniohjelma joka oli turvallinen ja kevyt, sekä tuki lihaksia jotka ovat raskauden aikana kovilla. Ohjelmaa oli myös helppo toteuttaa ja soveltaa kotona synnytyksen jälkeen, sekä helppo ohjelma jatkaa kuntosalille paluun jälkeen.

Kuntosalilla treenaaminen tuki minun raskautta ja antoi puhtia tulevaan. Jaksoin treenata raskauden loppuun asti ohjelmalla ja se tuntui turvalliselta kun liikkeet oli käyty läpi, synnytyksen jälkeen taas palasin samalla ohjelmalla aika pian salille. Edelleen käyn salilla ja nautin liikunnasta.”

Mari - aktiivi­liikkuja

Mari on toimisto­työläinen ja aktiiviliikkuja, joka nauttii vauhdikkaista lajeista ja harrastaa salin lisäksi suunnistusta, sekä beach volleyta. Hän on käynyt reilu neljä kuukautta treenaamassa viikoittain Heidin kanssa kuntosalillamme Vantaalla.

Seuraavia muutoksia on havaittu tähän mennessä:

  • Painoa +3kg, joka tässä tapauksessa on tervetullut asia, sillä rasvaa Marille ei juuri kerry. Se tarkoittaa, että lihasmassa on kasvanut.
  • Istuma­työläisen rintarangan paine on hävinnyt ja ryhti parantunut. Koska liikkuvuutta on tullut lisää, voimaakin on alkanut kertymään yläkroppaan. Se auttaa lyönneissä sekä tukee hyvää juoksuasentoa vaikeassa maastossa.
  • Nykyään eteen­taivutuksessa sormet eivät enää jää 10cm maasta, vaan koskettavat helposti lattiaa.
  • Venyttelyt ja putkirullaus on siirtynyt myös kotona tehtäväksi ja keppi-alkulämmittely taas on ottanut sijaa työpäivissä. Mitä parempi liikkuvuus, sitä parempi voimantuotto. Ilman voimaa taas ei ole vauhtia.

Marin asenne on kadeh­dittavan positiivinen ja hän pystyykin tekemään oikeastaan kaikkea ehdotettua ja on aina valmiina kokeilemaan uutta. Perusvoimaa ollaan taottu koneeseen nyt syksyn ajan. Talvi ja kevät tulee painottumaan vielä enemmän liikkuvuuteen, sekä lajinomaisen voiman kehittämiseen. Mari on mallioppilas, joka ei ota itseään liian vakavasti. Asenne on täyttä kultaa ja hymy herkässä!

Kata - Motion Fitin onnistuja

Ravinto­valmennuksella saatiin aikaan hyviä tuloksia. Kata aloitti Motion Fit Vauhtia Aineen­vaihduntaan- pienryhmässä lokakuun 2018 alussa. Valmennuksen nimen mukaisesti Katan tavoitteena oli saada aineen­vaihduntaan vauhtia ja sen myötä plussana pudotettua muutama kilo vartalolta.

Valmennuksen alussa ja lopussa otettiin kehon­koostumus­mittaukset. PT valmentajakin oli todella ylpeä, kun loppu­mittauksessa selvisi, että neljässä viikossa painoa oli lähtenyt Katalta -5kg ja vyötäröltä sulanut -6cm! Uuden, terveellisen ruokavalion myötä Kata huomasi myös nivelkipujensa vähentyneen, treeni-innon lisääntyneen ja mikä parasta, Kata oppi syömään terveel­listä ruokaa tasaisin väliajoin pitkin päivää.

Katan tavoite on pitää tämä elämänmuutos ja paino onkin jatkanut tippumista edelleen valmennuksen päätyttyä. Onneksi olkoon Kata hienosta saavutuksesta!

Ryhtiryhmä Silja ja Henni

Alkusyksystä alkoi 3 kk kestänyt ryhti -pienryhmävalmennus johon Silja ja Henni osallistuivat.

Hennin tavoite oli päästä eroon selkäkivuista, kun Silja keskittyi ryhdin parantamiseen. Jokaisella tapaamisella keskityttiin hallitusti treenaamaan lihaksia, jotka edesauttavat ryhdin pitoa. Valmennuksen aikana painotettiin lii­ketekniikkaa ja treenattiin moni­puolisesti salin erilaisilla välineillä Vantaan Move4Life kuntosalilla.

Valmennuksen lopussa naiset totesivat ryhdin parantuneen ja Hennin selkä­kipujen vähentyneen. Ja kuinka paljon uusia tehokkaita liikkeitä salilla voikaan tehdä! Personal trainerimme mukaan naiset antoivat kaikkensa joka kerta.

Johanna - painon­pudottaja

Johanna aloitti treenit personal trainerimme Hanna-Leenan kanssa heinäkuun alussa 2016 kuntosalilla. Tavoitteet olivat selkeät. Raskaus­kiloja piti pudottaa ja toiveena oli myös kiinteytyminen. Kokonais­valtainen ja määrätietoinen treeni tuotti tulosta ja sentit rupesivat karisemaan ja olomuoto hoikentumaan.

Puolen vuoden yhteisen kuntosali­harjoittelun tuloksena vyötäröltä oli lähtenyt 16 cm ja lantion seudulta 14 cm. Lihasta oli tullut oikeisiin paikkoihin. Johanna totesikin, että kova työ on tuottanut toivottua tulosta.

PT Hanna-Leena ei voisi olla enempää ylpeä Johannasta ja hänen saavutuksistaan.

Maija personal trainerin avulla enemmän tehoja

Maija teetti personal trainerillamme itselleen saliohjelman ja treenasi sillä alkuun. Maija kaipasi kuitenkin kunnon rääkkiä ja huomasi, ettei tule yksin treenanneeksi niin kovilla tehoilla kuin voisi. Kuntosalista oli saatava enemmän irti.

Maija osti omien treenien ohelle ensin viisi 30 min teho­treeniä pt:mme kanssa. Näissä treenattiin siis oikeasti kovaa, toisinaan veren maku suussa, mutta näinä kertoina Maija antoi kaikkensa ja sai itsestään huomattavasti enemmän irti.

30 min tehotreenit jatkuivat uudella pt-paketilla edelleen oman salitreenin ohella. Hienoa itsensä haastamista ja ylittämistä!

Tervetuloa treenaamaan!

Asiakaspalvelun aukioloajat

  • Maanantai: 16 - 19
  • Keskiviikko: 16 - 19
  • Perjantai: 11 - 13

Palvelemme myös etänä: hanna@move4life.fi ja p. 040 504 8522

Soita