Kuntosalipalvelut yrityksille

Panostetaanko teillä työntekijöiden liikkumiseen ja hyvinvointiin?

Kuntosali­palvelut yrityksille Vantaa, Vantaan­laakso, Vantaankoski, Martinlaakso ja Ylästö

Työhön saa varmasti lisää virtaa, kun keho ja mieli voivat hyvin. Kuntoilu antaakin mitä parhaimmat eväät työssä jaksamiseen.

Move4Life on yrityksesi kumppani, kun haluat panostaa työn­tekijöidesi terveyteen. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää juuri teille sopivista ratkaisuista. Järjestämme henki­löstöllenne salikortit, pien­ryhmä­valmennusta ja muuta ohjattua toimintaa toiveidenne mukaan.

Yhdessä tehden tiimihenki kuntoon ja tulokset kasvuun. Hyvinvointiin kannattaa panostaa jokaisessa työyhtei­sössä. Henkilöstön voidessa hyvin sairas­poissaolot vähenevät ja työntekijät ovat entistä moti­voituneimpia työssään.

Ota yhteyttä ›

Terveellinen ja kunnostaan huolta pitävä työyhteisö

Kuinka paljon yrityksessänne panostetaan työn­tekijöiden hyvinvointiin? Kun kunto kasvaa, työtehotkin kasvavat! Tarjoamme yrityksille räätälöityjä ratkaisuja hyvinvointiin.

Työyhteisössä voi olla useita erilaisia tarpeita, mitä tulee kuntoilun aloittamiseen. Joku kaipaa motivaatiota salille lähtemiseen, toinen tavoittelee maksimiin vietyä suoritusta ja kolmas tarvitsee apua oikeanlaisen ruokavalion löytämiseen ja sitä kautta parempaan hyvinvointiin.

Personal trainerimme auttaa löytämään kipinän terveellisiin elämäntapoihin ja työhyvinvoinnin parantamiseen.

Ota yhteyttä ›

Tervetuloa treenaamaan!

Asiakaspalvelun aukioloajat 15.-28.7.

  • Maanantai 15.7. 16 - 19
  • Keskiviikko 24.7. 16 - 19
  • Torstai 25.7. 16 - 19

Palvelemme myös etänä: hanna@move4life.fi ja p. 040 504 8522

Soita